WELCOME TO LIYANAFADILA FELT CRAFT


Collect our E-BOOK FREE and PATTERN FREE here.

TQ FOR VISIT, FEEL FREE TO COMMENT ON MY POST AND DO COME AGAIN (^_^)...

FEEL FREE ALSO TO CONTACT ME THROUGH OUR FB PAGE

Tuesday, 27 December 2011

FREE HELLO KITTY FELT KEY-CHAIN PATTERN

Salam n morning sumer to all my visitors.

Dah lama nk try buat Hello Kitty, tapi kat bilik xde printer jd ssh nak print out pattern dari e-book. Bila balik kg, kat umah ada printer. Kelmarin, sambil2 jaga adik Yana yg 4 thn nie, smpat lah print pattern.

Saper pernah buat hello kitty keychain yg macam kat bwah nie??? Huhu mmg memerlukan kesabarab tul, kul 2 pg baru siap Hello Kitty nie. Adik laki Yana yg tolong potong ribbon kat kepala Hello Kitty tue, Yana plak tukang jahit. 

Yana xprnah try lagi cuba buat keychain yg ada fiber kat dalam, xpadai lor. Kiranya keychain Hello Kitty nie my first try la. Suka tengok crafter2 lain buat felt mascot, teringin lak nak cuba. Jom tengok keychain Hello Kitty yg Yana buat hehe.


Picture kat atas tue bahagian depan Hello kitty, kalau ikut pattern Hello kitty nie pakai baju belang2, tapi Yana xpndai nak buat hehe.


Yang nie plak picture bahagian belakang Hello Kitty. Part yg paling susah bila nak jahit kepala ngan badan dia. Sbb Kepala dgn badan dia jadi kembung bila masuk fiber. Pastue kpla dia jadi senget cikit bila tengok dari belakang. Ada sesaper yg berminat nak buat keychain Hello Kitty nie tapi xder pattern??? Kat bawah nie pattern dia k.


Kepada kengkawan yg belum ada pattern nie, boleh ambil kat Fan Page Liyanafadila Felt Craft k. Free of charge jer utk kengkawan yg dah like. Yg belum like fan page,kenalah like dulu. Tengok macam mn plak gaya Hello Kitty yg korang buat.




1 comment:

  1. Salam liyana...kita bt tu ikut saiz sndiri ker?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...